BORDUREN

ONZE ONTWERPSTUDIO GARANDEERT U EEN "PROEFBORDURING" BINNEN 24 UUR.

OVER BORDUREN


BORDUREN

Rietveld Serigrafie heeft haar eigen borduurafdeling. Op deze afdeling beschikken wij over meerdere machines, welke voorzien zijn van diverse borduurtechnieken om zo verschillende producten te kunnen voorzien van logo's en afbeeldingen. De specialisatie binnen deze afdeling is de zelfstandige ontwerpstudio. Wij produceren zelf de digitale borduurbestanden, waardoor wij zeer snel kunnen inspringen op de vraag van onze relaties. Door onze werkwijze kunnen wij u ook snel voorzien van een heldere offerte, zodat u weet wat u te wachten staat.

LANGDURIGE KWALITEIT IN KORTE TIJD

Onze ontwerpstudio garandeert u een "proefborduring" binnen 24 uur. Wanneer een proefborduring uw goedkeuring heeft, verwerken wij uw opdracht nauwkeurig en snel. Of het nu gaat om een borduring op een cap, een polo of een sweater, op ons kunt u rekenen!

ADVIES

Wanneer u een idee heeft over promotioneel, bedrijfs of marketing toegevoegde waarde maar nog niet exact weet wat het beste voor u is, laat ons dan een voorstel maken. Wij kunnen er voor zorgen dat u de juiste tool op het juiste moment inzet. Wij zorgen er mede voor dat uw doelstelling bereikt zal worden!

VIDEO OVER BORDUREN


Neem contact op


RIETVELD SERIGRAFIE BV
Industrieweg 50
2382 NW
Zoeterwoude Rijndijk
T: 0172 - 49 35 25
Algemeen E-mail adres
verkoop@rietveld-serigrafie.nl

Leveringsvoorwaarden (NL)
Delivery terms and conditions (EN)
Lieferbedingungen (DE)
Conditions de livraison (FR)