TRANSFERDRUK

AL ONZE TRANSFERS ZIJN VAN EEN HOOGWAARDIGE KWALITEIT EN ZIJN EEN VERFRAAIING VAN HET DOOR U GEKOZEN KLEDINGSTUK.

OVER TRANSFERDRUK


TRANSFERDRUK

Transferdruk is een bedrukkingstechniek, die speciaal geschikt is voor flexibel materiaal. Transfers worden separaat gefabriceerd en vervolgens d.m.v. een hittepers op het textiel aangebracht. U kunt bij ons haarscherpe full colour transfers bestellen en deze op de bij ons aangeschafte kleding laten bedrukken. Wij bieden hiernaast ook de mogelijkheid om uw kleding zelf aan te leveren. Van logo tot swarovski kristallen, geen transfer gaat ons te ver.

HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Al onze transfers zijn van een hoogwaardige kwaliteit en zijn een verfraaiing van het door u gekozen kledingstuk. Zij zijn voorzien van een specifieke lijmlaag en hebben een uitstekende wasechtheid. Een ander groot voordeel van transferbedrukking is de mogelijkheid tot het bedrukken van ongebruikelijke plaatsen op een relatiegeschenk of textielproduct. Denk aan een mouwopdruk op een t-shirt of een opdruk op een hengsel van een schoudertas.

REFLECTIETRANSFERS

Reflectietransfers vervaardigen wij in alle pms-kleuren. Inhoudelijk betekent dit dat alle afbeeldingen of logo's reflecterend zijn, nadat zij zijn aangebracht op een product. U kunt hierbij denken aan veiligheidsvestjes, werkkleding, maar ook aan paraplu's, polo's of t-shirts. De promotionele en herkenbare toegevoegde waarde is dat alle uitingen, die u wenst te doen middels geschenk-of promotieartikelen altijd reflecteren. Onze transfers zijn vervaardigd van een dusdanige kwaliteit dat de reflectie haar volledige waarde, ook na vele wasbeurten behoudt.

VIDEO OVER TRANSFERDRUK


Neem contact op


RIETVELD SERIGRAFIE BV
Industrieweg 50
2382 NW
Zoeterwoude Rijndijk
T: 0172 - 49 35 25
Algemeen E-mail adres
verkoop@rietveld-serigrafie.nl

Leveringsvoorwaarden (NL)
Delivery terms and conditions (EN)
Lieferbedingungen (DE)
Conditions de livraison (FR)